Fragt og kurer i hele Europa

Grundet vores enorme netværk og vores egne biler, samt favorable aftaler med speditører og vognmænd, kan vi flytte dit gods hurtigt, sikkert og effektivt. Det er uanset vægt, størrelse eller transporttid. Vi finder den bedste løsning til dit behov.

Til trods for at vores speciale er transport i varebiler, kan vi hjælpe dig med stort set alt transport. Tag endelig kontakt uanset jeres behov.

Vi har også distribution og faste kørselsaftaler, så ønsker du en professionel partner til omdeling af dine varer, finder vi også her, den helt rigtige løsning.

Prøv vores beregner og få et estimat, send evt. en forspørgsel.

Bemærk at alle priser er eks. moms altså + moms.

Alt gods er forsikret i henhold til CMR-lovgivningen.

Mød vores vognmænd

Simon
Simon
Lasse H
Lasse
Lasse B
Lasse

Vi transporterer også farligt gods (ADR).

Maks. 100 kg. i alt, 25 kg. pr. colli, 50x50x50cm (pakker og smågods). Startpris (minimumspris): 399 kr. – Håndlæs.

Maks. 450 kg. (maks. 4 europaller). Startpris (minimumspris): 499 kr. – Uden lift. Skal læsses og aflæsses af kunde eller kunne håndaflæsses.

Maks. 900 kg. (maks. 8 europaller). Startpris (minimumspris): 599 kr. – Med lift.

Ekstra tillæg

Ved beregning af kørselsprisen, skal der tages højde for forskellige faktorer, der kan påvirke prisen. Følgende tillæg gælder:

ADR:
Hvis din forsendelse indeholder farligt gods, tillægges der 25% på den samlede kørselspris som følge af de ekstra sikkerhedsforanstaltninger, der kræves.

Weekend/natkørsel:
For kørsler, der udføres i weekenden eller om natten, tillægges der 25% på den samlede kørselspris.

Udlandskørsel (over 2500 kg):
Hvis din forsendelse krydser landegrænserne og bilen der benyttes har en totalvægt på mere end 2500 kg, tillægges der 15% på den samlede kørselspris, for at dække de administrative og lovgivningsmæssige krav.

Det er vigtigt at bemærke, at eventuelle broafgifter, vejafgifter og lignende omkostninger i forbindelse med rejsen vil blive pålagt kunden og er ikke inkluderet i kørselsprisen. Vi bestræber os på at give transparente og konkurrencedygtige priser for vores transporttjenester, og vi opfordrer vores kunder til at kontakte os for at få en nøjagtig prisberegning baseret på deres specifikke behov.

ALT GODS ER FORSIKRET I HENHOLD TIL CMR-LOVGIVNINGEN.